Üdvözöljük honlapunkon!

 

A nano felületkezelés nem költség, hanem befektetés. Egyszeri ráfordításból 5 évig profitálhat:


tisztítási költségei 40%-kal csökkennek

az amortizációból eredő költségek jelentősen visszaszorulnak

5 év garancia a nano felületek működésére, így folyamatosan a rendelkezésére állunk

amit az 5 év alatt megspórol, kamatoztathatja más befektetéseiben, amiből szintén profitálhat

kitűnhet konkurensei közül

növelheti partnerei elégedettségét

a nano termékek használatának komoly reklámértéke van

környezettudatos technológiát használ

Nanotechnológiai felületvédelem

                                A jövő felületkezelési technológiája

Cégünk a Liquid-Glass nanotechnológiával előállított felületkezelő termékcsalád kizárólagos magyarországi forgalmazója, ipari felhasználók és viszonteladók számára, továbbá felületkezelési szolgáltatást nyújt kereskedelmi partnereinek.

A Liquid Glass (folyékony üveg) technológia a világ legizgalmasabb új technológiáinak egyike, ugyanis olyan lehetőséget kapunk a kezünkbe, mellyel tartósan könnyen tisztítható, szinte baktérium mentes felületeket hozhatunk létre kiemelkedően környezetbarát módon, alacsony költséggel.

Termékeinket az iparban, a kereskedelemben és a háztartásokban egyaránt ajánljuk azoknak, akik kapcsolatba kerülnek fával, műanyaggal, fémmel, kerámiával, textillel, kővel, üveggel és fontos számukra a felületek tartós és láthatatlan védelme a szennyeződésekkel és a baktériumokkal szemben.

A Liquid Glass termékeink felhasználási lehetősége szinte határtalan.

A járműgyártás minden területén (személygépkocsi, tömegközlekedés, szállítmányozás földön, vízen, levegőben), fa-, építő-, textil-, elektronikai-, gyógyszer-, megújuló energia és energetikai, fém- és műanyagipar számára nyújt innovatív megoldást.

A nanoréteg észrevehetetlen és nem változtatja meg az alapfelület eddig is érzékelhető tulajdonságait (szín, felületi érdesség – tapintás, illat), azonban olyan különleges képességekkel ruházza azt fel, melyek eredetileg nem voltak rá jellemzők.

A kezelt felületek víz, olaj és szennyeződéstaszítóvá válnak, melyek ily módon rendkívül kedvezőtlen életteret jelentenek a baktériumok számára és akár antibakteriális környezet is kialakítható.

Ezen felületek tisztításához a legtöbb esetben nincs szükség vegyszerekre csak tiszta vízre.

Az Indi Europa Kft. az első és jelenleg egyetlen magyar cég, akinek képviselője megszerezte a Német Kereskedelmi és Iparkamara nanotechnológusi végzettségét, ezzel jogosítványt szerezve arra, hogy a világ bármely országában szakszerűen alkalmazza bármely gyártó nanotechnológián alapuló felületnemesítő anyagát.

INDI_Europa_-_Nanotechnologia_szakmai_hirujsag.html

© INDI Europa Kft. - Minden jog fenntartva 2012

„Az igazán fontos dolgok az apró részletek tökéletességén múlnak. Természetes elvárásokra különleges megoldásokat kínálunk.”